Hoppa till sidans innehåll

Södermanlands 2-dagars: Resultat

04 SEP 2017 20:33
Ibland blir det fel, tekniken svek oss och viljan att få fram ett snabbt resultat gjorde att det blev en blunder i Herrar 50 då målfilmen inte studerades tillräckligt noga.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2017 19:06

Efter två dagar med briljanta prestationer från ett stort antal cyklister så har vi nu vad som verkar vara ett korrekt resultat. Kan ni fortfarande hitta fadäser så är ni mer än välkommna att påpeka detta så gör vi ytterligare kontroller.

Vi vill också be om ursäkt till Michael Bergman, Stockholm CK i klass H50, som felaktigt placerats i skaran av DNFare. Michael kom inte bara i mål utan var dessutom först av alla i Herrar 50. I en stenhård spurt mot Peter Carlsson (H50) och Mattias Lejon (H30) så går Michael i mål först med ungefär en fälgbredd till godo.

Målgång H50

Längst bort i bild har vi Peter Carlsson, närmast kameran Mattias Lejon och framhjulet som syns mellan dessa är Michael Bergman.

Resultat Södermanlands 2-dagars: Tempo
Resultat Södermanlands 2-dagars: Linje

En annan prestation som sticker ut under helgen är också Lars Kylviks, Skogshalls Cykelklubb, notering på 37:44 på Tempot. En medelhastighet på nära 48km/h och mer än 30sekunder snabbare än någon annan startande.

Vi hoppas också att Håkan Andersson, CK Vahall, inte slogs sig allt för illa, får en blixtsnabb rehab och känner sig redo att tävla igen så snart som möjligt.

Har ni andra funderingar, tips, rekommendationer eller klagomål så är ni varmt välkommna att höra av er på This is a mailto link. Det enda vi inte kan påverka eller förbättra till en eventuell tävling nästa år är vädret.

Slutligen, ett stort tack till alla som deltog under Södermanlands 2-dagars: Cyklister, funktionärer, kommissarier, speakers och publik, TACK!

Skribent: Pierre Boorg
Epost: Adressen Gömd

 

  Träningsserien 2020  
  Nästa Deltävling:  
     
     
     
     
  Klubbmästare 2019  
  Olafur Ragnarsson  
  Elin Tibblin  
     
  Årets Prestation 2019  
  Freja Lundström  
     
  Årets Dainon 2019  
  Tomas Lejergård  
     
  Träningsserien 2019  
  A - Fredrik Dahl  
  B - Jonny Carlsson  
  C - Elin Tibblin  

 

Haag-Carlsson-Bil-Logo

Trobergs Tandvård

 

Postadress:
CK Dainon
Pierre Boorg, Blekerivägen 16
61157 Nyköping

Besöksadress:
Folkungavallen
61132 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link