Hoppa till sidans innehåll
VM-kval Copenhagen Grand Fondo

Att ansöka om Tävlingslicens


Svenska Cykelförbundet har från och med 2016 ändrat tillvägagångssättet för att söka tävlingslicens. Processen är enkel, men poängen är att varje medlem själv skall kunna söka sin licens i stället för att detta görs av en administratör från klubben. Tänk på att söka om licens i god tid innan första tävlingsdatum.

CK Dainon subventionerar alla tävlingslicenser med 200kr per licens.

1. För att söka licens krävs ett fungerande konto på IdrottOnline (denna portal). Kontrollera om ditt konto fungerar genom att klicka på hänglåset längst upp till höger och logga in med ditt personnummer och lösenord. Saknar du lösenord så skickar systemet ut ett nytt till den mailadress du angivit.
Har du en felaktig mailadress registrerad så kontakta Pierre Boorg, Anders Carlestam eller be om hjälp på vår facebooksida så återkommer någon av oss asap.

2. Logga in på www.swecyclingonline.se. Har du inget konto sen tidgare så skapar du ett nytt på inloggningssidan. Systemet kommer då kontrollera att du är medlem i en Cykelklubb och finns registrerad med personnummer. Därav steg 1. 

3. Klicka på fliken Administration och välj Licenser. Nu får du alternativet att söka för en eller flera medlemmar. Så länge all information finns registrerad i ditt IdrottOnline-konto så kommer de båda systemen att känna av varandra.

4. Bocka av de licenser du vill söka och skicka en kopia av beställningen till Anders Carlestam eller Pierre Boorg våra kassörer, som sedan betalar tillbaka subventionen på 200kr per licens till dig. 

5. Du betalar licensen enligt instruktionerna på www.swecyclingonline.se och får vid betlaningstillfället betala hela kostnaden.

6. Licensen godkänns av Svenska Cykling Förbundet och ett licenskort skickas ut per post. 

Uppdaterad: 18 FEB 2017 11:53 Skribent: Pierre Boorg

 

  Träningsserien 2018  
  Nästa Deltävling:  
  Skavstalinjen   
  Tisdag 17/4 - 18:00  
     
  Klubbmästare 2017  
  Olafur Ragnarsson  
  Elin Tibblin  
     
  Årets Prestation 2017  
  Stefan Stengård  
     
  Årets Dainon 2017  
  Pierre Boorg  
     
  Träningsserien 2017  
  A - Fredrik Dahl  
  B - Gustav Johansson  
  C - Malin Karlsson  

 

Haag-Carlsson-Bil-Logo

Team Haga Cykel

Trobergs TandvårdPostadress:
CK Dainon
Folkungavallen
61132 Nyköping

Besöksadress:
Folkungavallen
61132 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link